fredag 4 september 2009

En funderare.

Jag vet precis vad jag skall ge åt Carl i födelsedagspresent. Det kommer ju annars också bli en lite speciell födelsedag.

Men igår börja jag fundera om jag borde köra med pappas taktik. Han har, ända sedan jag varit lite, varit duktig på att paketera om paket. Tar ut prylen ur dens egentliga låda och lägga den i någon helt annan. Eller bara lägga någon presenten i en lustig låda. Som liten var det ju inte direkt så roligt, men nuförtiden tycker jag det är så smart! Du får en present, river bort pappret och ser var du har fått. Men sen öppnar du lådan och så ligger något helt annat i. Super!

Nuförtiden då jag är van med tricket, är det fortfarande lika roligt. För även om han inte byter låda och det som sägs på lådan verkligen ligger inne i den är det lika överraskande.

Jag tror jag ska kompponera en super pappaklapp.

(Bilden taget från http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/08/funny-pictures-surprise-chicken-is-a-little-early.jpg)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag småler för mig själv:)tänk att du kommer ihåg sk. pappaklappar.
Det är bra att pejla och minnas din lillJessica i dig.
-Mam

Jessi sa...

mm de e rolit! ja kan bvara tänka mig hu roli hans min kommer vara om ja sku typ lägga presenten i en skolåda eller liknande. :) få se va man hittar på! kram

Christa sa...

hahha vad jag började skratta åt bilden :) grattis för det kommande samboskapet! o jättekiva att du börjat blogga igen, roligt att följa med vad gamla vänner håller på med. kram!