torsdag 14 februari 2008

Stuck with a picture in my head.

Idag, när Jenny, Charlotta och jag desperat försökte hitta skor för morgondagens kliniska vårdlära föreläsning, stötte vi på årets bänkskuddare, as in abina. De åkte omkring på sina lastbilsflak och stängde halva stan. Men ingen hade så mycket ljud för sig, ganska lame. Till och med vi hadde mera ljud förra året även då vi int hadde nån att skrika åt, men dom här hade värsta publiken. Men dom tyckte säkert att dom hade skrikit tillräcklit och ansåg att dom kanske behöver rösten på båten också. Jag tror nog att de flesta kommer vara så påverkade av alkoholen att dom inte ändå sku behöva nån röst alls.

Tänk att de e ren ett år sen vi stod där på flaket o frös under penkkisen. Ja tycker det känns som om det sku ha varit för mycket längre sen än ett år. O att de e ren två år sen gammeldansen! It was fun, I would do it all over again.

Förutom att jag åter igen har rest omkring på memory lane (jag tycks göra det ganska mycket nuförtiden), har jag också:
  • Firat kompisdagen me Carl o en enorm Subway Stake & Cheese macka. Mums, fast ja kom bara igenom halva.
  • Varit på föreläsning i apoteket Svanen på Lappbrinken. Det var underlit o flummit. Vi satt o hoppades på realisations produkter och smakprov.
  • Köpt blommor åt mamma och choklad åt pappa. De blev underligt glada. Vilket kanske var meningen :)
  • Fått glad vändag- hälsningar per sms mest hela dagen.
  • Skippat klinisk vårdlära föreläsningen pga av en timmes sömn före ja sku ha borda stiga upp. Jag tycker det är tillräckligt stor orsak.
  • Packat pappas kappsäck som kommer finnas i Ekenäs imoron kväll!
  • Väntat med skräck på morgondagens kliniska vårdlära timme, då vi gott folk skall i klass (ca 20 personer) tvätta varandra! Jep i klass! Vår föreläsare tycker de e en smart idé men ja tror det hela kommer sluta i ett stort fnitter kalas. Men simdräckt får vi ha på oss kommentera hon idag, o om vi vill ´kan vi ta schampoer o body lotion med oss. Hon e underli. I aint looking forward to it.

Imorogon bär det alltså ivåg mot Ekenäs kl 14 isch. Längtar nog lite efter att komma bort hemifrån o spendera tid me lite kompisar. Skall ta kameran me så kommer de senare upp lite bilder på veckoslutet. Men lörda kväll ha ja planera att komma tillbaka hem så ja hinner spendera söndagen med mamma före hon åker in på operationen på måndag. Så på tisdag får vi kanske lite mera svar om hur behandlingen fortsätter o om de får all bajs tumör bort. O sen nästa veckoslut bär det av ti Vasa, cant wait! Det var ju planerat att jag sku ha hälsat på Lotta med de andra tjejerna i september(?), men hej bättre sent än aldrig! :D

Nu skall jag gå o packa bikinin i väskan för imorgon så att jag e klar då det blir tvättdax.

1 kommentar:

Anonym sa...

åå va du har mycke roliga program att se fram emot! ja e i vasa denna helg o typ alla kompisar åkte ner.. typiskt, men int sku ja ha haft nå progra hemma heller så. vi har tumis v.slut=) ha redan varit aktiv idag o stedat! Jee snart syns vi vännen! ha ett super v.slut! kram Lotta